Over Ons

AJ Riooltechniek, de expert uit de regio

riool-ontstoppen-haarlem
riool-ontstoppen-haarlem

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Riool Ontstoppen Haarlem, onderdeel van AJ Riooltechniek, is een vooraanstaand bedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in het oplossen van diverse soorten verstoppingsproblemen. Met een team van ervaren en deskundige professionals staan wij klaar om klanten te helpen bij problemen zoals een verstopte afvoer in de keuken, een verstopt toilet, of een verstopt riool.

WIj bieden een uitgebreid scala aan diensten aan, variërend van het ontstoppen van afvoeren, toiletten, doucheputjes tot rioleringen. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur en technieken, zorgt het bedrijf ervoor dat verstoppingen snel en efficiënt worden verholpen, zonder schade aan te brengen aan de leidingen of de omgeving.

Waarom voor ons kiezen?

Een van de meest prominente eigenschappen van Riool Ontstoppen Haarlem (ROH) is de prompte reactietijd. Het bedrijf erkent de urgentie van verstoppingsproblemen en de behoefte aan onmiddellijke actie. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor noodgevallen. Dit garandeert dat klanten altijd kunnen rekenen op een snelle en betrouwbare service, ongeacht het moment van de dag of de dag van de week.

Naast spoedgevallen bieden wij ook preventieve onderhoudsdiensten aan om verstoppingsproblemen te voorkomen. Het bedrijf adviseert klanten over het behoud van de gezondheid van hun leidingen en afvoeren en voert regelmatige inspecties uit om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen.

Bovendien leggen wij een grote nadruk op klanttevredenheid en -service. Het bedrijf streeft ernaar om klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn en hen te voorzien van een oplossing voor hun verstoppingsprobleem. Ons team is vriendelijk, professioneel en deskundig en staat altijd paraat om klanten te assisteren bij hun vragen en zorgen.

Kortom, Riool Ontstoppen Haarlem is een voortreffelijke keuze voor iedereen die worstelt met een verstoppingsprobleem. Dankzij onze snelle reactietijd, hoogwaardige diensten en klantgerichte benadering, kunt u erop vertrouwen dat wij uw verstoppingsprobleem snel en efficiënt zal oplossen.

loodgieter-haarlem
Norbert Rosinger
Norbert Rosinger
2024-03-30
Ik ben 100% tevreden met AJ Riooltechniek 24/7 service. Ons riol verstopt was op een feestdagen. De zefde dag komt bij en oplossen het problem. Ik raad dit bedrijf aan.
Davy Buijs
Davy Buijs
2024-02-26
Zeer goed geholpen. Bedankt D.Buijs
Elianna de Jong
Elianna de Jong
2023-10-20
Vandaag vakkundig geholpen door Luca. Een zeer vriendelijke jongeman. Hij heeft mijn verstopping in het riool opgelost en ook een camera inspectie gedaan. Hij was ruim 2 uur bezig en ik was 380 euro kwijt. Alles doet het weer!